Versterk uw webshop met PayPal

Bescherming, flexibiliteit en gemak, dat is wat u aanbiedt wanneer u de betaalmethoden PayPal toevoegt aan uw webshop. Met DigiWallet als uw Payment Service Provider is dit zo gebeurt. Om u goed van dienst te zijn, kunt u ook gebruik maken van andere betaalmogelijkheden. Zo heeft u al uw betaalmethodes onder een dak.

Voordelen PayPal

 • Wereldwijd vertrouwd
 • Aankoop- en verkoopbescherming
 • Conversieverhogend

The advantages of DigiWallet

 • Alle betaalmethodes in een transactieoverzicht
 • Technische ondersteuning
 • Several useful solutions for free: E-giro collection, E-Invoices and E-Plugins.

Waarom PayPal?

Een van de bekendste betaalmethoden op dit moment is PayPal. Wereldwijd wordt deze betaalmethoden door 250 miljoen mensen gebruikt om online betalingen te verrichten op miljoenen websites. De 25 verschillende valuta’s die PayPal ondersteunt maken dit mogelijk en tevens kunt u ook creditcardbetalingen via uw PayPal aansluiting toevoegen.

Wat is het?

PayPal fungeert als een online portemonnee. Bij het kiezen voor een PayPal betaling, wordt de consument doorgestuurd naar de PayPal betaalpagina. Hier logt men in met zijn of haar PayPal-account. Men heeft de keuze uit de betaalopties die zij hebben gekoppeld aan hun account. Deze betaalopties bestaan uit creditcard, bankoverschrijving of een PayPal-rekening. Het geld wat op de PayPal-rekening wordt gestort, kan gemakkelijk weer worden teruggestort op de eigen bankrekening.

Advantages

Naast de flexibele betaalopties is de aankoopbescherming een groot voordeel voor de consument. Wanneer producten of diensten niet of niet naar wens worden geleverd, hebben zij zekerheid op terugbetaling. Om uzelf te beschermen biedt PayPal verkoopbescherming. Om hiervoor in aanmerking te komen moet u een bewijs van levering kunnen aantonen. Een track en trace code is een handig hulpmiddel wat hierbij van pas kan komen. Aangezien PayPal een wereldwijde dekking biedt kunt u overal ter wereld zaken doen.

PayPal toevoegen

Wilt u PayPal betalingen ontvangen? Maak dan een zakelijk PayPal-account aan. Dit account kunt u daarna gemakkelijk koppelen aan uw DigiWallet-account. Het bedrag wat de consument betaalt via PayPal komt rechtstreeks op uw PayPal-rekening. Net zoals de consument kunt u ervoor kiezen om de betaalde bedragen over te boeken naar uw bankrekening of zelf een betaling via PayPal te verrichten.

Niet alle producten en diensten kunnen via PayPal worden afgerekend. Om ongewenste situaties te voorkomen, raden wij u aan om de algemene voorwaarden van PayPal door te nemen voordat u besluit om deze betaalmethode toe te voegen aan uw webshop.

PayPal toevoegen aan uw website

Why DigiWallet

Bij het starten van een webshop komt veel kijken. Het betaalproces is hierbij een belangrijk onderdeel. DigiWallet helpt u daarbij. Met PayPal en onze andere betaalmogelijkheden versterkt u uw webshop en leidt u uw klanten door een prettig betaalproces.

Met uw DigiWallet account kunt u uw organisatie(s) toevoegen en beheren. Orderdetails, statistieken, testomgeving, betaalmethodes en vele andere gegevens zijn in uw DigiWallet omgeving te vinden. DigiWallet draagt er zorg voor dat PayPal en de andere betaalmethoden technisch gekoppeld worden in uw webshop en dat de transacties in uw DigiWallet omgeving inzichtelijk zijn.

Paypal

There are no startup and / or periodic costs. In addition to the PayPal rate, you pay a transaction fee per successful payment based on the average number of transactions per day. You can open a corporate PayPal account online yourself. Your funds will be paid directly by PayPal to you.

DigiWallet ensures that this payment method is technically linked to your webshop and the transactions in your DigiWallet Backoffice are insightful. DigiWallet calculates your transaction costs.

Pricing per successful transaction(*)

 • 0-2 transactions per day average

  € 0,15 + PayPal tariff

 • 2+ transactions per day average

  € 0,10 + PayPal tariff

 • 20+ transactions per day average

  € 0,05 + PayPal tariff

 • 100+ transactions per day average

  € 0,05 + PayPal tariff

 • 150+ transactions per day average

  € 0,05 + PayPal tariff

(*) Average daily transactions are calculated over the past 7 days.

Payout:

 • You have 24/7 real-time access to all transaction details.
 • Uw tegoeden worden rechtstreeks door Paypal aan u uitbetaald.

Step 1

Create a DigiWallet account or login

Step 2

Om de PayPal betaalmethode aan uw account toe te voegen, dient er een koppeling te komen tussen uw webshop en DigiWallet. U kunt dit op twee manieren doen:

Webshop Plugins

Koppel de PayPal betaalmethode aan uw webshop met een van onze beschikbare plugins.

Available Plugins

Developers API

Koppel de PayPal betaalmethode eenvoudig aan uw eigen webshop door de API te programmeren.

API PayPal programmeren

Also suitable for less experienced programmers.

Het is aan te raden om eerst tussen onze beschikbare Plugins te kijken voordat u gelijk begint met de API te programmeren. Wordt de plugin die geschikt is voor uw webshop niet aangeboden? Dan kunt u gebruik maken van de API van DigiWallet. Hier hoeft u geen ervaren programmeur voor te zijn. Onze TechSupport helpt u graag wanneer u problemen heeft met het programmeren van de API. Terwijl wij uw account keuren kunt u via uw DigiWallet account in de testomgeving komen. Op deze manier kunt u uw webshop alvast testen om te zien of de geprogrammeerde PayPal betaalmethode goed functioneert.