Over Ons

Bedrijfsmotto

"Wij baseren ons op feiten
en gebruiken daarvoor ons gezonde verstand.

Uw geld, is uw geld"

Meer dan 22 jaar ervaring

TargetMedia B.V. handelt onder de naam DigiWallet * en is al meer dan 22 jaar een betrouwbare Payment Service Provider. Tijdens deze periode hebben we met succes meer dan 250 miljoen betalingstransacties voor onze klanten voltooid.

DigiWallet heeft een door De Nederlandsche Bank (DNB) verleende vergunning voor het verlenen van betaaldiensten. Daarnaast is DigiWallet door Currence iDEAL B.V. gecertificeerd voor het faciliteren van iDEAL transacties.

Het gaat om uw geld

De juiste partner kiezen voor de afhandeling van uw betalingen is een belangrijke keuze. Een mooie website, een flitsend verhaal en de goedkoopste tarieven is optisch allemaal leuk en aardig, maar het draait onder aan de streep maar om één ding: u wilt betalingen ontvangen en zeker zijn van uw geld. Met een track record van meer dan 22 jaar hebben wij bewezen voor veel partijen de beste keuze te zijn.

Onze bedrijfspolicy

Naast de wettelijke vereisten die gesteld worden aan ons als gecertificeerde Payment Service Provider, voeren wij een beleid dat verder gaat dan de wettelijke vereisten. Enkele voor u belangrijke beleidsregels/garanties:

DigiWallet zal uw geld nooit beleggen, uitlenen etcetera (binnen de wet is het toegestaan om dit onder voorwaarden te doen). Uw geld is uw geld, de bankencrisis heeft aangetoond dat dergelijke activiteiten risicodragend zijn. Doen we dus gewoon niet.

DigiWallet zal uw geld nooit gebruiken om andere klanten sneller uit te kunnen betalen. Het is bij veel PSP’s gebruikelijk om op die manier meer klanten te werven c.q. snellere doorbetaalmogelijkheden te bieden. Uw geld, is uw geld. Dergelijke praktijken zijn serieus risicodragend. Het hoeft maar één keer fout te gaan. Doen we dus gewoon niet.

Derdengelden rekening

Alle geïncasseerde gelden, welke wij (namens u) ontvangen, worden via een Derdengeldenrekening afgehandeld en beheerd door een aparte Stichting. Deze werkwijze wordt bijvoorbeeld ook gehanteerd door de notaris bij de afwikkeling van de verkoop van een huis. De Stichting betaalt uw gelden aan u uit en onze vergoedingen aan ons. Net als dat de notaris de gelden betaalt aan de hypotheekverstrekker en de overige gelden aan de dienstverleners en u.

Uw geld, is uw geld. Wij leveren de diensten die u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering.

DigiWallet in de media

TargetMedia B.V. (waar DigiWallet onderdeel van is) bestaat al ruim 22 jaar. In die tijd zijn er diverse uitingen verschenen in de (online) media waar wij best trots op zijn.  Hieronder een beknopt overzicht van deze artikelen:

Mobiel betalen met TargetMedia
“Met deze nieuwe betaalvorm kunnen consumenten eenvoudig kleine bedragen afrekenen op het mobiele internet. Bijvoorbeeld voor het opvragen van nieuws, betalen voor datingsites, donaties, betalen van parkeergeld via de mobiele telefoon, etc.” Lees het volledige artikel op: DigiWallet ook voor mobiele betalingen

TargetMedia erkend als betaalinstelling
“De onderneming uit Huizen is een zogenoemde Payment Service Provider (PSP), oftewel intermediair tussen banken en webwinkeliers. Webwinkeliers kunnen via een PSP meerdere betaalproducten afnemen en betalen vaak ook minder dan rechtstreeks bij een bank vanwege de collectieve inkoop.” Lees het volledige artikel op: DigiWallet erkend betaalinstelling

Nederlandse TargetMedia brengt diensten over de grens
“Het is sinds vandaag mogelijk om in Australië, Ierland en het Verenigd Koninkrijk gebruik te maken van de smsdiensten van het Nederlandse TargetMedia.” Lees het volledige artikel op: DigiWallet over de grens

TargetMedia verkrijgt vergunning betaalinstelling De Nederlandsche Bank
“TargetMedia is als 100% online betaalinstelling de eerste in haar soort die deze vergunning heeft gekregen omdat zij voldoet aan alle eisen die tegenwoordig aan betaalinstellingen worden gesteld.” Lees het volledige artikel op: DigiWallet DNB vergunning

Wilt u meer weten over DigiWallet neem dan gerust contact met ons op. Up-to-date blijven van de laatste ontwikkelen & tips? Volg dan het LinkedIn profiel van DigiWallet.

* Voorheen hebben wij al onze betaaldiensten aangeboden onder de naam TargetPay.com. Medio 2018 hebben wij een nieuwe merknaam gelanceerd: DigiWallet.