Veelgestelde vragen

Financiëel

Dit verschilt per betaalwijze. Kijk in het menu bij Betaalwijzen om te zien wat de transactiekosten zijn per betaling.

Je krijgt de BTW mee uitbetaald, inclusief BTW dus. Deze staan met 0% BTW op de creditfactuur die je van ons krijgt. De BTW dien je zelf af te dragen. De betaalkosten worden verrekend met de verdiende bedragen. Deze worden samen met de BTW van 21% daarop verrekend.

Dit verschilt per betaalwijze. Kijk in het menu bij Betaalwijzen om te zien wanneer de uitbetalingen zijn per soort betaalwijze.

Bij alle betaalwijzen behalve Automatische Incasso en Sofort Banking, zijn de bedragen meteen definitief. Let wel, in het geval fraude of misbruik wordt vermoed, dan kunnen uitbetalingen worden tegengehouden .

iDEAL

Via iDEAL betaalt je klant via de eigen bankrekening. Je klant wordt verwezen naar de internetbankieromgeving van de eigen bank waar de transactie bevestigd wordt met de paslezer of een ander beveiligingsmiddel. Dit verschilt per bank. iDEAL is alleen beschikbaar in Nederland

Kijk even op iDEAL.nl voor logo's, banners en ander promotiemateriaal.

Technisch

Een veel voorkomend probleem bij servers die PHP draaien is, dat fopen-wrappers uitgeschakeld zijn. Daardoor kunnen geen URL's aangeroepen worden met de file()-functie. Dit kan op een aantal manieren worden opgelost:

  • Vraag je hosting provider om fopen-wrappers in te schakelen in php.ini
  • Gebruik de voorbeeld code. Deze maakt gebruik van een eigen functie om URL's te openen waarvoor fopen-wrappers niet ingeschakeld hoeven zijn.
  • Open de URL's met behulp van de cURL uitbreiding (die moet wel mee gecompiled zijn en ingeschakeld)