Dé betaalmethodes voor uw website

De gebruiksvriendelijkheid van het betaalproces is zeer belangrijk. Het is van belang om de juiste betaalmethodes aan te bieden.

Elke website is uniek en heeft zijn eigen doelgroep. DigiWallet biedt daarom verschillende betaalmethodes aan, zoals iDEAL voor Nederland, Bancontact voor België, creditcard voor wereldwijd gebruik en AfterPay voor achteraf betalen. U bepaalt welke betaalmethodes u wilt aanbieden.

Vrijblijvend klant worden van DigiWallet? Maak nu een DigiWallet account aan en kies de door u gewenste betaalmethodes.

Betaalmethodes

DigiWallet zorgt voor de koppeling tussen betaalmethodes en uw website. Met de beschikbare plugins kunt u eenvoudig, veilig en snel betaalmethodes toevoegen. Met de beschikbare plugins kunt u eenvoudig, vielig en snel betaalmethodes toevoegen. Bouwt u de betaalmethodes liever zelf in uw website, dan kunt u gebruik maken van onze technische API's.

Ondersteuning nodig? Neem dan contact op met onze technische afdeling via techsupport@targetmedia.eu of via 088 444 54 00.

Bekijk ook de DigiWallet Backoffice omgeving. Hier vindt u uw 24 uur per dag, 7 dagen per week, actuele orderdetails, statistieken, een testomgeving, betaalmethodes en vele andere mogelijkheden.