Creditcard

Creditcard wordt al vele jaren gebruikt en wordt zeer gewaardeerd als betaalmethode. In Nederland wordt circa 12% van alle betalingen gedaan via creditcard. Het betreft hier een gemiddelde. In de reisbranche ligt het aandeel ruim boven de 50%, terwijl bij de meeste webshops dit aandeel onder de 10% ligt.

U kunt creditcard direct toevoegen aan uw betaalmethodes door gebruik te maken van een PayPal account. PayPal beschikt standaard over creditcard als betaalmethode, ook als uw klant geen PayPal account heeft.
Om creditcard voor uw organisatie te activeren, dienen er door ons een aantal zaken, waaronder een overeenkomst, te worden gerealiseerd. Hiervoor betaalt u éénmalig € 125,- administratiekosten.

Indien u een product/dienst afneemt waar betalen met creditcard veel voorkomt adviseren wij u om creditcard als separate betaalmethode toe te voegen. Indien dit niet gebruikelijk is bij uw product of dienst of het totaal aantal orders wat u dagelijks verwerkt kleiner is dan 20, adviseren wij u om creditcard via PayPal te gebruiken.

Om creditcard als betaalmethode aan te kunnen bieden aan uw klanten dient u de volgende stappen te doorlopen:

Leg een account aan op DigiWallet.

Voeg de organisatie toe aan uw account waar u creditcard wenst te gebruiken.

Klik hier om het aanvraagformulier in te vullen
of
Activeer uw PayPal account in DigiWallet