Betaal / checkout plugin

Deze plugin maakt het mogelijk om betalingen via DigiWallet te accepteren in WooCommerce 3.2+ (of hoger).  U hoeft alleen deze plugin te installeren om alle betaalmethodes van DigiWallet te kunnen accepteren in je webwinkel. 


Wat heb je nodig om de plugin voor WooCommerce 3.2+ te installeren?

Van iDEAL tot AfterPay vrijwel alles is mogelijk

De WooCommerce plugin van DigiWallet voegt niet alleen de standaard betaalmethoden toe, zoals iDEAL en creditcard. Er zijn meerdere mogelijkheden, waaronder het achteraf betalen met AfterPay. In het kort biedt DigiWallet een snelle oplossing om uw bezoekers op verschillende manieren te laten betalen binnen uw webshop. Bekijk hieronder alle betaalmethodes.Meer over de WooCommerce Plugin van DigiWallet

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bezoekers te laten afrekenen als u gebruik maakt van DigiWallet. De meest eenvoudige manier is het installeren van de WooCommerce Plugin van DigiWallet. Met minimale instellingen voegt u de bekendste betaalmethodes toe aan uw webshop.

De juiste betaalmethodes voor uw WooCommerce webshop

De WooCommerce plugin van DigiWallet ondersteunt de bovenstaande betaalmethodes. Bedenk goed welke betaalmethode(s) uw doelgroep gewend is te gebruiken. Voeg deze betaalmethode(s) minimaal toe aan uw webshop. Hieronder een korte toelichting over de bekendste betaalmethodes.

iDEAL voor WooCommerce

Richt uw WooCommerce webwinkel zich voornamelijk op de Nederlandse markt, dan is iDEAL niet weg te denken. Alhoewel er steeds meer alternatieven zijn, blijft iDEAL dé nummer 1 in Nederland.

AfterPay voor WooCommerce

Deze bijzondere betaalmethode laat bezoekers achteraf betalen zonder dat het een risico vormt voor u als ondernemer. Een waardevolle toevoeging voor uw webshop.

Creditcard en andere betaalmethodes

Alhoewel vooral internationale transacties worden afgerekend met de creditcard, zijn er ook genoeg Nederlanders die de voorkeur geven aan deze manier van betalen. Wellicht ook omdat de aankoop verzekerd is door Visa of Mastercard. Naast creditcard betalingen biedt de plugin meerdere betaalmethodes. Dit geeft u flexibiliteit en de mogelijkheid om uw klanten goed van dienst te zijn.

Snel van start met DigiWallet

De WooCommerce plugin is eenvoudig te installeren. Lukt het toch niet helemaal? Geen probleem, DigiWallet biedt een duidelijke documentatie en hulp bij installatie. Maak vandaag nog een gratis account aan.

Plugins voor andere platformen: